Minőségi szakértelem több mint 25 év tapasztalatával

A több mint 25 éves szakmai múltunk során olyan gyakorlati tapasztalatokon alapuló szakmai tudásbázist alakítottunk ki, melyre támaszkodva mára cégünk Magyarország meghatározó alapanyag forgalmazójává válhatott.

Nálunk első kézből ismerkedhetsz meg a legújabb technológiákkal, valamint professzionális rendszereinkkel.

Kezdetektől fogva Svájci, német és osztrák gyárak biztosítják számunkra a folyamatos és minőségi szakértelmet. Szaktudással rendelkező munkatársaink a vevői igények folyamatos figyelembevételével segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb technológiákat. Fontos számunkra a követelményeknek és előírásoknak minden tekintetben megfelelő termékek biztosítása, pontos határidő betartásával.

A Tiro Kft. több mint 25 éve áll az út- és mélyépítő cégek, jármű és szerelvény- ill. bútorgyártó, továbbá műanyag-nyílászáró- és ablakgyártó vállalkozások, valamint építőipari, légtechnikai cégek szolgálatában. Útépítők számára évek óta szolgáltatásként gépi bitumenes hézagszalag helyszíni beépítését végezzük, megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Folyamatosan bővülő széleskörű referenciákkal rendelkezünk. Az építőipar meghatározó kivitelezői érdekeltségével nagyon jó kapcsolatot ápolunk, megrendelőink közt tudhatjuk ezen cégek jelentős részét versenyképes piaci árainknak és megbízhatóságunknak köszönhetően.

Cégünk üzleti politikájában lényeges a megfelelő minőség biztosítása, a vevők igényeinek kielégítése, valamint a személyes üzleti kapcsolatok fenntartása és folyamatos bővítése.

Fontosnak tartjuk a belföldi és külföldi szakmai kiállítások látogatását, mely tapasztalatainkat, ismereteket megosztjuk vevőinkkel így ezzel megoldást találhatunk problémáikra.

Segítünk kiválasztani, összeállítani, optimalizálni és a mindennapi munkafolyamatba illeszteni termékeinket.

Kollégáink gyakorlati tapasztalataik alapján megszerzett tudásukat adják át neked. És ezután sem hagyunk egyedül!

Számíthatsz ránk! Kérdéseiddel bármikor megtalálsz bennünket. After sale szolgáltatásunk keretében szakmai tanácsadással támogatunk.

  • Ragasztószalagok
  • Ipari tömítő- és szigetelőanyagok
  • Műszaki teflonfóliák
  • Földbe fektetett tartályok és csövek korrózióvédelmi rendszerei
  • Útépítési hézagszalagok
  • Bevonó – és kiöntő habarcsok

Keress fel bennünket személyesen is! Látogass el irodánkba, ahol nem csak megismerkedhetsz technológiákkal, hanem ki is próbálhatod azokat, valamint ingyenes szaktanácsadással is segítünk az optimális döntéshozatalban!