Csúszásmentes szőnyegek

Az ASTORgrip egy csúszáscsökkentő anyag, ami azért került kifejlesztése, hogy szállítmányokat biztonságosabb legyen szállítani. Az ASTORgrip habszőnyeg alkalmazása jelentősen csökkenti a dinamikus csúszás-dörzsölési értéket a szállítófelület és a szállítmány között (pl.: plató/ raklap vagy raklap / árú), ami lehetővé tesz egy biztonságosabb és hatékonyabb árú rögzítést. Az anyag tekercsben vagy méretre szabva kerül kiszállításra.  Ügyfél által meghatározott egyéni méretek és színek lehetségesek.

ASTORGRIP Basic

A költséghatékony alapmegoldás. Poliolefin hab, kétoldalt csúszáscsökkentő bevonattal. Alkalmas kartonok, műanyaghordók, papír és műanyag zsákokhoz, stb. Vastagsága: 3 mm

ASTORGRIP Ultra

A magasabb igénybevételre kifejlesztve: kétoldalt csúszásmentes bevonattal rendelkező poliolefin hab. Alkalmas kartonok, műanyaghordók, papír és műanyag zsákokhoz, stb.  ** Vastagság:  2 mm, 3 mm, 4 mm.

ASTORGRIP Ultra plus

A legmagasabb szintű igénybevételre. Különleges poliolefin hab, nagy sűrűséggel, kétoldalt csúszásmentes bevonattal. . Alkalmas például tekercselt nyerspapír alá, kartonok, rácsdobozok, és raklapok alá. Vastagság:  3 mm.

100 %-ban újrahasznosítható

Az egyedülálló anyagtulajdonságainak köszönhetően az ASTORgrip-et az elhasználódás után könnyen lehet semlegesíteni vagy elégetni. EZ nem csak a szeméttermelést tartja határokon belül, de a környezet védelméhez is hozzájárul.

  • PVC-mentes
  • FCKW (klórozott-fluorozott szénhidrogén)
  • HFCKW (részlegesen halogénezett klórozott fluorozott szénhidrogén)
  • Ragasztószer – és oldószermentes

Súrlódási együttható értéke  µd ≥ 0,6 *

Az ASTORgrip termékeket különféle anyagpárosításokban és rakományterheléssel vizsgálják és tanúsítják. Az ASTORplast azonban nem hagyatkozik egyedül a laborértékekre, hanem független vizsgálati intézeteket is megbíz, mint a DEKRA Automobil GmbH vagy a nagynevű Frauenhofer Intézet Anyagáramlási és Logisztikai Tagozata, ahol eredeti rakományokkal és valódi rakodási felületeken végeznek vizsgálatokat. *

Az élelmiszerbiztonsági tanúsítványt az ISEGA Kutató és Vizsgáló Kft. állította ki. **

*DEKRA tanúsítvány száma:  226/1605/702073/180-3990066 és Fraunhofer IML vizsgálati tanúsítvány : 2007.01.27. (Astorgrip Ultra 3 mm / hartgewickelte Papierrollen)
**ISEGA élelmiszerbiztonsági nyilatkozat:  2009.10.14. (Astorgrip Ultra / Untersuchung auf lebensmittelrechtliche Unbedenklichkeit)