Teflonfóliák

High-tech-flon® webáruház

A teflonnal bevont szövetek és fóliák a legkülönbözőbb felhasználási területeken alkalmazhatóak. A High-tech-flon® termékei olyan helyeken kerülnek felhasználásra, ahol számít az alacsony súrlódási tényező vagy magas hőmérséklettel, hőmérséklet különbségekkel kell számolni. Mi az Ön elképzelései és rajzai alapján elkészítjük 0,08 mm és 0,75 mm közötti vastagságú, kiváló minőségű teflonnal bevont szövetből a kívánt terméket. Az Ön követelményeiknek és felhasználási céljainak megfelelően.

A teflonfóliák legfőbb felhasználási területei:

  • műanyag nyílászáró gyártás
  • műanyaghegesztés
  • csomagolástechnika
  • élelmiszeripar
  • gyógyszergyártás
  • festékszóró, fényező és merítő kabinok
  • anyagszállító futószalagok hőkabinon keresztül és kabinlezáró hőfüggönyök

Műanyag nyílászáró gyártók számára

Minden ismert hegesztőgép gyártó (pl.: Urban, Hollinger, stb.) típusához gyártunk és szállítunk használatra kész teflon hegesztőfóliákat. Stancolt vagy vágott lapokat, hegesztőfólia táskákat a szükséges rögzítési pontokkal ellátva, kimagasló varrásminőséggel vagy akár végtelenített kivitelben. A High-tech-flon® termékek strapabíróak és kiemelkedő tapadásmentességi tulajdonsággal bírnak. Ezáltal jobb hegesztési varratszilárdságot és minőséget lehet elérni.

Tipp!

Ajánlatkérés vagy megrendelés esetén csak egyszerűen adja meg az Ön által használt gép(ek) gyártójának és típusának a nevét, számát vagy a hegesztési felület méreteit, a kívánt fólia vastagságot (0,13 – ,15 vagy ,25 mm) és típusát (öntapadó vagy nem öntapadó)!

Csomagolástechnika

A High-tech-flon® által a csomagolóipar számára gyártott hegesztőfóliák és szövetek méretre vágva, 30 méteres tekercsekben kerülnek forgalomba. Leginkább a PE tasak lezárásához használt hegesztőgépek fűtőszálain találhatóak. Legyen szó zónaszalagról (csak a két szélén öntapadó felületű, középen szabad felülettel) vagy csak egy négyzetméter 0,13 mm vastag fóliáról. Készséggel állunk Vevőink rendelkezésére.

Ha Ön egy teflon bevonatú üvegszálas futószalagot keres, amely az Ön termékét a gyártás során egy hőkabinon kell átszállítsa, vagy a kabin végére egy hőzáró szilikon bevonatú függönyt keres, akkor nálunk azt is megkaphatja!

Tipp!

Ha ilyen termékeket keres, csak küldjön faxon vagy emailben egy pontos méretekkel ellátott rajzot a felhasználási céllal megjelölve. Erre mi készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli ajánlatot.