DENSOLASTIC – Hidegen feldolgozható hézagkitöltő anyagok

DENSOLASTIC® hidegen feldolgozható hézagkitöltő anyagok speciálsi felhasználási területekre.

Speciális felhasználási terület: olyan felületek, ahol olyan anyagok tárolása és áttöltése történik, amelyek a talajba jutva veszélyt jelenthetnek a környezetre, vízháztartásra. (pl. üzemanyagtöltő állomások, vegyianyag lefejtők, tartályok környezete, szervesanyagtárolók, szennyvíztelepek, stb.)

DENSOLASTIC® VT (adatlap) egy kétkomponensű poliuretán bázisú hidegen feldolgozható hézagkitöltő anyag, amely alkalmas egyaránt beton és aszfalt hézagok kitöltésére. Rendelkezik német általános építőipari alkalmazási engedéllyel és Nemzetközi Műszaki Engedéllyel 2006 óta, ami lehetővé teszi az alkalmazását olyan területeken, ahol a környezetvédelmi szempontok a fontosak, köszönhetően az üzemanyagállóságnak és a széleskörű vegyszerállóságának.

Speciális felhasználási terület: indukciós technikán (piezos) alapuló sebesség – és forgalommérő detektorállomások az aszfaltban

Az új DENSOLASTIC® SV (angol nyelvű adatlap) egy hidegen feldolgozható kétkomponensű poliuretán hézagkitöltő habarcs, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy az indukciós hurkok, detektorok számára aszfaltburkolatba vágott hézagokat kitöltse. Az anyag alkalmazására németországban a PTB (Physikalisch Technische Bundesanstalt) adott engedélyt.

Speciális felhasználási terület: zörgő csatornafedlapok

DENSOLASTIC® KU egy hidegen feldolgozható kétkomponensű habarcs, amely kifejezetten a forgalom hatására zörgő, csattogó aknafedlapok hibáit hivatott hatékonyan megszüntetni.

A TOK®-REP (angol nyelvű adatlap) egy innovatív, hidegen feldolgozható és két komponensű javító habarcs. Feladata a sérült aszfaltburkolatok gyors és hatékony javítása. Ilyen hibák lehetnek például a durdefektes kamionabroncsok felnijének okozta sérülések az aszfalt felületén, szerelvényről lelógó acéltárgyak okozta sérülés, balesetek esetén a kopóréteg sérülése.